Ajattelin kertoa ja kirjoittaa nukeista. Olen aina tykännyt nukeista. Pienempänä leikin aina hullun lailla barbeilla, bratzeillä ja mysceneillä (vai miten se nyt kirjoitetaan..). Nykyään ne ovat jääneet pois. Oikeastaan en edes tykkää niiden ulkonäöistä enää. Bratzejen vartalot ja päät ovat kamalia. En tykkää muistakaan nukeista millä on liian isot päät vartaloon nähden (pullip yms.). Barbien kestohymy ärsyttää.

Joskus kun olin pieni sain syntymä tai joululahjaksi posliininuken. Sillä oli kellertävän ruskea mekko ja sillä oli ihmeellinen hattu. En tykännyt siitä yhtään. Heitin sen silloin ensitöikseni kaapin nurkkaan. Nyt kun katson sitä en näe siinä vieläkään mitään kaunista. En pidä siitä. Se on jäykkä ja kaikin tavoin outo. Sitä paitsi se on niin halpatuotanto. Sen pää on vinossa ja kaikki on siinä todella huonoa. Tässä kasvo kuva:

Siinä lukee sen nimikin Peggy. Se näyttää jollakin tavalla pegyltä.. hmm. Se oli aivan erinäköinen ennen. Leikkasin sen hiukset lyhkäsiksi. Ne olivat täynnä takkua ja sotkua. Tein myös uudet vaatteet.

Sitten toinen nukke jonka ostin viime lauantaina kirpputorilla. Se on aivan ihana. Sillä on ihanat kasvot ja ihanan pehemä vartalo. Se on todella suloinen.

Nimeksi sille keksin lilithin. Sillä on nätti sininen mekko, joka on kyllä vähän rikki. Pitäisi korjata. Hiukset sillä oli vähän takussa, kunnes leikkasin pikkasen.

Jos eteen sattuu nätti posliininukke, ostan sen ja laitan hyllylleni esille. Tykkään tehdä nukeille vaatteita. Se on hauskaa.

Haaveilen myös omasta bjd-nukesta. Ehkä jonain päivänä saan sellaisen tai sitten en. Ne ovat kuitenkin niin kalliita, että minulla ei ole ollenkaan varaa niihin.

 

PS. Nukke projektini alkaa olla loppusuoralla. Vaatteet olen sille tehnyt. Hiukset melkein valmiit (ette voi ymmärtää miten vaikeat oli tehdä). Ne pitäisi liimata siihen pääkoppaan ja leikata sellaiseksi kuin haluan. Kun se on valmis voin laittaa tänne kuvan. Ei se mikään kauneuskilpailun voittaja todellakaan ole.