Olenko outo vai olenko ollut viimeiset kaksi päivä joku muu.

Ensinnäkin aloitin kirjoittamaan. En ole kirjoittanut pitkään aikaan yhtään mitään. Pienenä kirjotin lähes koko ajan. Paperille ja tietokoneelle. Aloitin monia tarinoita, mutta ne yleensä tysähtivät kahteen sivuun.

Eilen kuitenkin aloitin. Tarina on fantasiaa (ihmekkös tuo). Olen kirjoittanut sitä kahden päivän sisässä 11 tietokoneen sivulllista. 11! Monesti lukenut alusta alkaen ja korjannut virheitä. Sitä en ole ikinä tehnyt. Yleensä aina kirjoitan vain eteenpäin ja en katso taakse.

Sitten tänään luin twilight kirjaa 130 sivua. Normaalisti luen kirjaa 20 - 50 sivuun päivässä ja luen nyt 130! 130!!! Mitä helv. No, mutta kirja on mahtava. Tekisi vain mieli lukea se kerralla loppuun (500 sivua :D). Tarina on mahtava ja se on niin erilainen kuin elokuva 10000000000000 kertaa parempi. Kirjat on aina parempia kuin elokuva! Todettu monestikkin. Esimerkiksi Tähtisumua kirja oli todella hyvä ja elokuvaa en jaksanut katsoa loppuun asti kun oli niin huonosti tehty.

Mietin myös tänään oman kulmakoruni pois ottamista. Tuntuu, että se häirisee ihmisiä. Itseäni se ei häiritse ollenkaan ja se periaatteessa kai kuuluu persoonaani. Minulla on ollut se kaksi vuotta tulevana kesänä. Hmm.