Nyt on tulossa minulta, jotain jota harvoin kuulee minun suustani. Aijon puhua tunteista ja uskomuksistani näin "avoimesti".

Koulussa käymme juuri tällä hetkellä tätä Darwinin evoluutioteoriaa. Opettaja haukkuu kristinuskoa. Tekisi mieli kuristaa se, mut se ei oikeen olis opetuksien mukaista, mut joo.

En usko siihen, että kaikki eläimet on sukua keskenään. Mahdotonta ja todella tyhmä ajattelutapa. Ei ihminen voi olla mitenkään sukua esimerkiksi hevoselle tai valaalle.

Kreationistit ajattelevat taas raamatun opin sanamukaisesti tai ainakin näin olen käsittänyt. Heidän mukaan dinosaurukset ovat eläneet 6000 vuotta sitten. Muutenkin siinä oli jotain aika ihmeellistä.

Omat ajattelu tapani ovat aika omia. En tiedä miten pitäisi ajatella. Ajattelen niinkun itsestäni tuntuu. Minä uskon siihen, että Joku on suunnitellut kaiken. Raamatun luomiskertomus on totta. Jumala loi taivaan ja maan, eläimet yms. En kuitenkaan usko, että kyse oli päivistä, vaan aika kausista.

Evoluutioteorian kannattajat perustelevat esimerkiksi luiden samankaltaisuudella. Miten sitten ne olisi eritavalla? Olisiko Jumalan pitänyt keksiä joka ikiselle elukalle ihan täysin erilaiset luut? "Ei se voi olla sattumaa". Kyllä se voi. Samoin kaikki DNA:ssa olevat samankaltaisuudet ym...

Ihmettelen sitäkin, että miten evoluutioteorin kannattajan ajattelevat, että miten kaikki sai alkunsa? En usko, että vain yht'äkkiä ilman mitään syytä PAM ja tuli kaikki planeetat ym. Joku on ohjannut ja luonut. Suunnitellut ja kasvattanut.

Minä uskon Jumalaan, Isään kaikki valtiaaseen, taivaan ja maan luojaan.